KMO and Bartlett’s Test
Kaiser-Meyer-Olkin Measure of Sampling Adequacy.
.۵۴۱
Bartlett’s Test of Sphericity
Approx. Chi-Square
۲۸۳.۹۷۸
df
۹۱
Sig.
.۰۰۰
جدول ۳-۳ : آزمون KMO
براساس نتیجه آزمون KMOکه مقدار آن برابر ۵۴۱/۰میباشد، دادههای تحقیق قابل تقلیل به تعدادی عاملهای زیربنایی و بنیادی میباشند.
شایان ذکر است که سوالات ۴ و ۹ پرسشنامه حذف شدند و ۱۲ سوال باقی ماند؛ چون مقدار KMO پایینتر از ۰/۵ میآمد ومدلهای مربوطه تبیین نمیشد.
۳-۶- روش تجزیه و تحلیل داده ها
در این تحقیق جهت تجزیه و تحلیل، از آمار توصیفی شامل فراوانی، درصد فراوانی، میانگین، انحراف معیار، ترسیم نمودار و جدول برای توصیف ویژگیهای افراد مورد بررسی استفاده گردید. سپس با بهره گرفتن از مدل معادلات ساختاری و به آزمون فرضیهها پرداختیم.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شایان ذکر است که کلیه تجزیه و تحلیلهای آماری با بهره گرفتن از نرمافزار لیزرل[۹۱] انجام یافته است.
مدل معادلات ساختاری[۹۲]: مدل یابی معادلات ساختاری یک تکنیک تحلیل چند متغیری بسیار کلی و نیرومند از خانواده رگرسیون چند متغیری و به بیان دقیقتر بسط مدل خطی کلی است که به پژوهشگر امکان میدهد مجموعهای از معادلات رگرسیون را به گونه هم زمان مورد آزمون قرار دهد. مدل یابی معادله ساختاری یک رویکرد آماری جامع برای آزمون فرضیههایی درباره روابط بین متغیرهای آشکار (مشاهده شده) و مکنون (مشاهده نشده) است، که گاه تحلیل ساختاری کوواریانس، مدل یابی علی و گاه نیز لیزرل نامیده میشود (هومن، ۱۳۸۸).
یک مدل معادله ساختاری، در واقع یک ساختار علی مشخص شده بین مجموعهای از سازههای مشاهده ناپذیر است که هر یک توسط مجموعهای از نشانگرها اندازهگیری میشود و میتوان آن را از لحاظ برازش در یک جامعه به خصوص آزمود.
یک مدل کامل معادله ساختاری شامل دو مؤلفه است:
الف) یک مدل ساختاری که ساختار علی مفروض بین متغیرهای مکنون (سازههای نظری که به گونه مستقیم مشاهدهپذیر نیست) را مشخص میکند.
ب) یک مدل اندازهگیری که روابط بین متغیرهای اندازهگیری شده یا نشانگرها (متغیرهایی که به گونه مستقیم مشاهدهپذیر است) و متغیرهای مکنون را که برای آنها براورد تقریبی به کار میرود، تعریف میکند.
خلاصه فصل
در این فصل به روش شناسی تحقیق پرداخته شد. روش تحقیق در این پژوهش روش توصیفی – پیمایشی است و نوع تحقیق حاضر کاربردی است. نمونه آماری تحقیق شامل کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان میباشد که تعداد ۷۱ نفر براساس روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شده است. روش جمع آوری داده و اطلاعات در این تحقیق، روش کتابخانهای برای جمع آوری اطلاعات مربوط به مبانی نظری و سوابق تحقیق، تدوین مدل تحلیل و تنظیم فرضیات تحقیق و پرسشنامه برای آزمون فرضیات تحقیق که بدین منظور پرسشنامهای حاوی ۱۴ سوال طراحی و در اختیار نمونه آماری قرار داده شد. پایایی پرسشنامه با بهره گرفتن از آلفای کرونباخ ۷۹۲/۰ و با آزمون KMOکه مقدار آن برابر ۰.۵۴۱بدست آمد. در این تحقیق از آمار توصیفی برای تحلیل توصیفی دادهها و از آمار استنباطی در جهت آزمون فرضیههای تحقیق، از روش مدل معادلات ساختاری استفاده شده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل آماری داده ها
مقدمه
پژوهشگر پس از اینکه روش تحقیق خود را مشخص کرد و با بهره گرفتن از ابزارهای مناسب، دادههای مورد نیاز را برای آزمون فرضیههای خود جمع آوری کرد اکنون نوبت آن است که با بهرهگیری از تکنیکهای مناسب آماری که با روش تحقیق و نوع متغیرها سازگاری دارد، دادههای جمع آوری شده را دستهبندی و تجزیه و تحلیل نماید و در نهایت فرضیههایی را که تا این مرحله او را در تحقیق هدایت کردهاند در بوته آزمون قرار دهد.
در تحقیق حاضر برای تجزیه و تحلیل دادهها از فنون آمار توصیفی شامل جداول فراوانی و نمودار میلهای و دایرهای برای تجزیه و تحلیل دادههای جمعیتشناسی نمونه آماری استفاده شده است و دادههای گردآوری شده طی فرایند انجام این تحقیق با روش مدل معادلات ساختاری (SEM) تجزیه وتحلیل گردیده است.
۴-۱- تحلیل توصیفی
در این تجزیه و تحلیل، دادههای جمعیت شناختی جمع آوری شده از نمونه آماری با بهره گرفتن از ابزارهای تجزیه و تحلیل توصیفی مانند جداول توزیع فراوانی، نمودارهای آماری و شاخصهای مرکزی و پراکندگی مورد بررسی قرار گرفته است.
۴-۱-۱- توصیف مشخصات عمومی نمونه مورد مطالعه
-
- جنسیت
خلاصه وضعیت پاسخ دهندگان (نمونه مورد مطالعه) بر اساس جدول ۴-۱ میباشد. همانطور که ملاحظه میشود از بین ۷۱ نفر پاسخگو، ۵۰ نفر مرد و ۲۱ نفر زن میباشند که بیشترین فراوانی مربوط به جنسیت مرد میباشد.
جنسیت