صورتجلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد(M.A)
نام و نام خانوادگی دانشجو: محمد جواد تورجیپور درتاریخ: ۲۹/۱۱/۸۸ رشته: مدیریت آموزشـی
از پایان نامه خود با عنوان: بررسی تأثیر سبکهای مدیریت مشارکتی و سنتی بر خلاقیت دبیران
مطالعه موردی دبیرستانهای ناحیه ۱و۲ شهر شیراز
با درجه عالی و نمره ۵/۱۸ دفاع نموده است.
نام و نام خانوادگی اعضاء هیئت علمی داوری سمت امضاءاعضای هیأت داوری
۱- دکتر عبدالمحمد طاهری استاد راهنما
۲- دکتر عباداله احمدی استاد مشاور
۳- دکتر مسلم صالحی استاد داور
مراتب فوق مورد تأیید است. مدیر/معاونت پژوهشی
مهر و امضاء
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد مرودشت
دانشکده علوم تربیتی وروانشناسی-مدیریت آموزشی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
گرایش:مدیریت آموزشی
عنوان:
بررسی تاثیرسبک های مدیریت مشارکتی وسنتی برخلاقیت دبیران
مطالعه موردی دبیرستانهای ناحیه ۱و۲شهرشیراز
استادراهنما:
دکترعبدالمحمدطاهری
استادمشاور:
دکترعباداله احمدی
نگارش:
محمدجوادتورجی پور
زمستان۱۳۸۸
تقدیم به:
پدر و مادرم که رنج تحصیل مرا به جان خریدند
و
همسر مهربانم که مسیر تحصیل را بر من هموار ساختند.
سپاسگزاری
حمد و سپاس بیکران پروردگار یکتا را که ابتدا نعمت حیات و سپس توفیق گام نهادن در راه کسب معرفت را به من ارزانی داشت و در همه حال باران رحمت لایزال خویش را شامل حالم نمود.اکنون که به یاری خداوند متعال انجام این پژوهش به پایان رسیده است بر خود واجب می دانم تا از زحمات تمام کسانی که در این راه یار و همراه من بوده اند و زحمات بسیار کشیده اند، تشکّر و قدردانی نماییم. استاد ارجمندم جناب آقای دکتر عبدالمحمدطاهری که با صبر وحوصله تمام، این کار را راهنمایی نمودند . استاد بزرگوار و مشاورمحترم دکتر احمدی که با نظرات ارزشمند خود یار و یاور من بوده اند.
چکیده
بررسی تاثیر سبکهای مدیریت (مشارکتی و سنتی) بر خلاقیت دبیران: مطالعه موردی دبیرستانهای شهر شیرازناحیه ۱و۲
هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی تاثیر سبکهای مدیریت (مشارکتی و سنتی) بر خلاقیت دبیران در مدارس متوسطه دولتی شهر شیراز بوده است.جامعه آماری۹۶۱ نفرو گروه نمونه تحقیق شامل۲۷۵ نفر از دبیران (زن۱۲۹ و مرد۱۴۶) مدارس متوسطه می با شد که در سال تحصیلی۸۹-۸۸ مشغول کار بوده اند و با روش تصادفی سهمیه ای انتخاب گردیده اند. از دو ابزار، مقیاس افتراق مفهومی مدیریت و پرسشنامه خلاقیت دبیران برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد.پرسشنامه ازدبیران نواحی۱و۲ازنواحی چهارگانه شهرشیراز می باشد.روش تحقیق حاضرازنوع پیمایشی همبستگی است. روایی وپایایی ابزار ها با بهره گرفتن از روش تحلیل گزینه و آلفای کرونباخ بدست آمد. نتایج به دست آمده از پژوهش عبارتند از:
۱- ضرایب همبستگی بین سبکهای مدیریت (سنتی، متعادل و مشارکتی) و خلاقیت نشان داد که رابطه بین هر سه سبک مدیریت (سنتی، متعادل و مشارکتی) با خلاقیت دبیران مثبت و در سطح ۰۱/ ۰معنی دار است
۲-ضرایب تعیین بدست آمده از رگرسیون بین سبکهای مدیریت (سنتی، متعادل و مشارکتی) و خلاقیت نشان می دهد سبک مدیریت مشارکتی نسبت به سایر سبکها (سنتی و متعادل)پیش بینی دقیق تری برای خلاقیت دبیران ارائه می دهد. وهمچنین رگرسیون بین سبک مدیریت و خلاقیت نیز (۵۵/۰R2=) است.
۳- تفاوت بین ضرایب همبستگی بدست آمده از سبک مدیریت مشارکتی و خلاقیت با سبک مدیریت سنتی و خلاقیت در سطح ۰۱/۰ معنی داراست.