فصل سوم مواد، تجهیزات و روش تحقیق ۵۲
۳- ۱- استخراج کوتین ۵۵
۳- ۲- نمونه برداری ۵۵
۳- ۳- غربالگری و جداسازی گونه های تولیدکننده آنزیم کوتیناز ۵۵
۳- ۴- تهیه slant از سویههای جدا شده ۵۷
۳- ۵- نگهداری طولانی مدت سویهها ۵۷
۳- ۶- تهیه گلیسرول ۵۸
۳- ۷- تهیه محیط کشتLB 58
۳- ۸- Assay آنزیمی ۵۸
۳- ۹- Assay ویژه آنزیمی ۶۰
۳- ۱۰- استخراج DNA 60
۳- ۱۰- ۱- استخراج DNA به روش جوشاندن ۶۰
۳- ۱۰- ۲- استخراج DNA به رو ش CTAB 61
۳- ۱۰- ۳- روش استخراج DNA با کیت ۶۴
۳- ۱۱- اندازه گیری کیفیت و غلظت DNA 65
۳- ۱۲- رنگ آمیزی با اتیدیوم برماید ۶۹
۳- ۱۳- واکنش زنجیره ای پلیمراز Polymerase Chain Reaction 70
۳- ۱۴- راه اندازی واکنش PCR 74
۳- ۱۵- برنامهPCRبرای نشانگرRAPD 76
۳- ۱۶- توالییابی سویههای تولیدکننده آنزیم کوتیناز با بهره گرفتن از ۱۶S rDNA 77
۳- ۱۷- الکتروفورز محصولات واکنش PCR 78
فصل چهارم ۸۰
۴- ۱- بررسی میزان کوتین در میوههای مختلف ۸۱
۴- ۲- جداسازی سویهها ۸۷
۴- ۳- بررسی فعالیت آنزیم کوتیناز در نمونهها ۸۷
۴- ۴- نتایج بررسی کیفیت DNA بعد از استخراج ۸۸
۴- ۵- تجزیه و تحلیل تنوع ژنتیکی ۶ سویه بر اساس نشانگر مولکولی RAPD 89
۴- ۶- نتایج حاصل از تجزیه خوشهای بر اساس نشانگر RAPD 89
۴- ۷- تجزیه به مختصات اصلی ۹۰
۴- ۸- نتایج تجزیه باندهای حاصل از ۸ پرایمر RAPD 92
۴- ۹- ضریب همبستگی کوفنتیک ۹۳
۴- ۱۰- شناسایی و توالی یابی سویهها با بهره گرفتن از ۱۶S rDNA 93
فصل پنجم ۹۵
۵- ۱- استخراج کوتین ۹۶
۵- ۲- سنجش فعالیت آنزیمی کوتیناز ۹۷
۵- ۳- استخراج DNA 98
۵- ۴- تنوع ژنتیکی با بهره گرفتن از نشانگر RAPD 98
پیشنهادات ۱۰۰
۶- ۱- پیشنهادات ۱۰۱
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول ۲‑۱ مطالعه ساختار- عملکرد کوتیناز به کمک تکنیکهای مختلف ۲۴
جدول ۲‑۲ فعالیت هیدرولازی کوتیناز نسبت به تنوع گستردهای از سوبستراها ۲۹
جدول ۲‑۳ روشهای آماده سازی کوتیناز ۳۰
جدول ۳‑۱ مواد مورد استفاده در پایان نامه ۵۳
جدول ۳‑۲ مشخصات کامل مواد شیمیایی مورد نیاز در عملیات استخراج DNA 61
جدول ۳‑۳ مواد مورد استفاده برای تهیه بافر TBE(10X) 68
جدول ۳‑۴ مشخصات پرایمرهای RAPD 73
دانلود پروژه های پژوهشی با موضوع مطالعه و شناسایی سویه های باکتریایی تولیدکننده کوتیناز - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین