طرح تحقیق: طرح پژوهش حاضر به صورت مقایسه ای است که در این پژوهش، پژوهشگر با مطالعه یک گروه و مقایسه آن با گروهی که فاقد آن ویژگی است به کشف علل پدیده مورد نظر در تحقیق می پردازد.
جامعه آماری :
در پژوهش حاضر جامعه آماری عبارت است کلیه زنان شاغل و خانه دار در شهرستان ابهر هستند در سال ۱۳۸۸ می باشد.
نمونه آماری: نمونه آماری پژوهش حاضر عبارتند از: ۳۰ نفر از زنان شاغل و خانه دار شهرستان ابهر که به صورت تصادفی انتخاب شد بدست آمده است که ۱۵ نفر از زنان شاغل و ۱۵ نفر از زنان خانه دار تشکیل داده است.
ابزار پژوهشی:
ابزار پژوهشی مورد استفاده برای تحقیق سلامت روانی استفاده از پرسشنامه (scl90) بوده است که برای ارزشیابی علائم روانی توسط پاسخگو گزارش می شود به کار می رود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
روش اجرا :
برای اجرای آزمون ابتدا نیاز به پرسش نامه داریم که پرسش نامه حاضر به صورت میدانی و از طریق پرسشنامه (آزمون سلامت روانی) scl90 می باشد که آن را بین سی نفر نمونه آماری توزیع کردم و از زنان شاغل و خانه دار خواستم که با دقت سوالات را بخوانند و زمینه ای که مد نظرشان است انتخاب کنند (این پرسشنامه ها توسط خودم توزیع گردیده است که سپس از تکمیل پرسشنامه ها توسط خانمهای شاغل و خانه دار آنها را جمع آوری کرده و براساس مقیاس زیر نمره شده است)
هیچ
کمی
تا حدودی
زیاد
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل آماری داده ها
تجزیه و تحلیل ماری داده ها:
در این تحقیق جامعه آماری از کلیه زنان شاغل و غیر شاغل شهرستان ابهر می باشد که ۳۰ تو به صورت تصادفی انتخاب شده است و از پاسخ تست ها از آمار توصیفی و استنباطی استفاده می کنیم.
در آمار توصیفی از جدول فراوانی و نمودار روی دو نمونه زنان شاغل و خانه دار استفاده شده است و در آمار استنباطی نیز از استفاده شده پس از طریق آزمون و در نظر گرفتن سطح معنی داری ۵/۰ (یا فاصله اطمینان ۹۵%) دو فرض زیر را بررسی می کنیم:
۱ ) فرض اول می گوید: بین زنان شاغل و زنان خانه دار از نظر سلامت روانی تفاوتی وجود ندارد؛
۲ ) فرض دوم می گوید: شغل تاثیر مستقیمی در سلامت روانی زنان دارد؛
که پس از محاسبه از طریق محاسباتی که خودتان از روی جدول بدست آوردیم. و پس از مقایسه آن با جدول نتیجه را بدست آورده ایم.
سوال۱ ) زنان شاغل
۱ ) آیا از دسته گذشته تا به امروز در محلی که کار می کنید دچار سردرد شده اید؟
برحسب سردرد
فراوانی
درصد فراوانی
فراوانی تجمعی
هیچ
۱۵
۵۰
۵۰
کمی
۱۰
۳/۳۳
۳/۸۳
تاحدی
۲
۶۶/۶
۹۶/۸۹
زیاد
۳
۱۰
۹۶/۹۹