۱۰۷/
۷۹۸/
۲
۲۲
۵-بکارگیری سیاست های اجرایی غیر متمرکز از سوی بانک مرکزی در استقلال عمل بانک ها
۰۷۸/
۵۹۱/
۱
۲۳
۶-میزان مشارکت نخبگان اقتصادی دانشگاهی در سیاست گذاری های مختلف پولی و مالی نظام بانکی
۱۳۱/
۱
۴
۲۵
۷-حکومت سیاست های دولت بر نظام بانکی
با توجه به کد گذاری انجام گرفته در برنامه SPSS بصورت “بسیار زیاد=۱، زیاد=۲، متوسط= ۳، کم=۴ و بسیار کم=۵ ” در نتیجه هر چقدر میزان میانه هر حیطه افزایش یابد، آن حیطه به سمت بسیار کم میل کرده و هر چقدر میانه یک حیطه کاهش یابد، آن حیطه به سمت بسیار زیاد میل پیدا می کند. با توجه به مطالب فوق و بر اساس جداول۴-۱۰، ۴-۱۱، ۴-۱۲ و ۴-۱۳، پرسش ۲۵ مبنی بر “حکومت سیاست های دولت بر نظام بانکی” با میانه ۴ بیشترین میانه و پرسش های ۱۵، ۱۷ و ۲۳ با میانه ۱ کمترین میانه را کسب کرده اند.
۴-۳ فرضیه های تحقیق
الف- فرضیه اصلی
برای بهبود فضای کسب و کار، تحولات بنیادی در صنعت بانکداری ایران ضروری می باشد
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ب- فرضیه های فرعی
انجام تحولات در حیطه رسالت ها و اهداف بانکها موجب بهبود فضای کسب و کار می شود.
انجام تحولات در حیطه استراتژی ها و خط مشی های بانکها موجب بهبود فضای کسب و کار می شود.
انجام تحولات در حیطه ساختار و وظایف بانکها موجب بهبود فضای کسب و کار می شود.
انجام تحولات در حیطه عوامل محیطی و گروه های ذینفع بانکها موجب بهبود فضای کسب و کار می شود.
۴-۴آزمون فرضیه ها
برای آزمون فرضیه ها در این تحقیق از آزمون کولموگروف اسمیرنوف استفاده می گردد. آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای مقایسه دو وضعیت موجود و مطلوب در رابطه با حیطه های چهارگانه استفاده می گردد. در این آزمون فرضHoبرابری میانه های هر حیطه برای وضعیت موجود و مطلوب و فرضH1عدم تساوی میانه های هر حیطه برای وضعیت موجود و مطلوب می باشد.
۴-۴-۱ فرضیه اول تحقیق
” انجام تحولات در حیطه رسالت ها و اهداف بانک ها موجب بهبود فضای کسب و کار می شود” از آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای مقایسه دو وضعیت موجود و مطلوب در رابطه با حیطه اول استفاده می گردد. در آزمون فرضیه اول، فرضHoآزمون، برابری میانه های حیطه اول برای وضعیت موجود و مطلوب و فرضH1 عدم تساوی میانه های حیطه اول برای وضعیت موجود و مطلوب می باشد. نتایج حاصله برای حیطه رسالت و اهداف در جدول شماره ۴-۱۴ و نمودار۴-۸ نشان داده شده اند.
جدولشماره۴-۱۴ : نتایج آزمون کولموگروف اسمیرنوف دو وضعیت موجود و مطلوب برای حیطه رسالت و اهداف
فراوانی
G
N
حیطه اول