دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
پایان نامه جهت دریافت مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم شناختی
اثر بخشی درمان تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه (tDCS) بر کاهش ولع مصرف مواد و بهبود عاطفه مثبت و عاطفه منفی در افراد وابسته به مت آمفتامین
استاد راهنما
دکتر جواد صالحی فدردی
اساتید مشاور
دکتر علی غنایی چمن آباد
دکتر حامد اختیاری
پژوهشگر
حمید علیپور
شهریور ۱۳۹۴
اظهار نامه مربوط (مربوط به پایان نامه/رساله)
اینجانب حمید علیپور دانشجوی دوره کارشناسی ارشد رشته علوم شناختی با تمرکز بر روانشناسی شناختی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد نویسنده پایان نامه “ اثر بخشی درمان تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه (tDCS) بر کاهش ولع مصرف مواد و بهبود عاطفه مثبت و عاطفه منفی در افراد وابسته به مت آمفتامین” تحت راهنمایی دکتر جواد صالحی فدردی متعهد می شوم:
تحقیقات در این رساله/پایان نامه توسط اینجانب انجام شده است و از صحت و اصالت برخوردار است.
در استفاده از نتایج پژوهشهای محققان دیگر به مرجع مورد استفاده استناد کرده ام.
مطالب مندرج در رساله/پایان نامه تاکنون توسط خود یا فرد دیگری برای دریافت هیچ نوع مدرک یا امتیازی در هیچ جا ارائه نگردیده است.
کلیه حقوق معنوی این اثر متعلق به دانشگاه فردوسی مشهد است. مقالات مستخرج با نام «دانشگاه فردوسی مشهد» و یا «Ferdowsi University of Mashhad» به چاپ خواهد رسید.
حقوق معنوی تمام افرادی که در به دست آمدن نتایج اصلی رساله/پایان نامه تاثیرگذار بوده اند را در مقالات مستخرج از رساله/پایان نامه رعایت کنم و در تمامی آنها نام استاد(ان) راهنما به عنوان نویسنده مسئول و نیز نام استاد(ان) مشاور و نشانی الکترونیکی دانشگاهی آنان را قید نمایم.
در کلیه مراحل انجام این رساله/پایان نامه، در مواردی که به حوزه اطلاعات شخصی افراد دسترسی داشته یا از آنها استفاده کرده ام، اصل رازداری، ضوابط و اصول اخلاق پژوهشی را رعایت نموده ام.
تاریخ امضای دانشجو
مالکیت نتایج و حق نشر
-
- کلیه حقوق معنوی این اثر و محصولات آن (مقالات مستخرج، کتاب، برنامه های رایانه ای، نرم افزارها و تجهیزات ساخته شده) متعلق به دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. این مطلب باید به نحو مقتضی در تولیدات علمی مربوط ذکر شود.
-
- استفاده از اطلاعات و نتایج موجود در رساله/پایان نامه بدون ذکر مرجع مجاز نیست.
تقدیم به …
خانواده عزیزم که از ایشان صبر، صداقت و عشق را آموختم.
تشکر و قدردانی
از استاد گرامی ام جناب آقای دکتر جواد صالحی فدردی بسیار سپاسگزارم چرا که بدون راهنمایی و تلاش های ایشان تامین این پایان نامه امکان پذیر نبود.
از جناب آقای دکتر علی غنایی چمن آباد و جناب آقای دکتر حامد اختیاری به دلیل یاریها و راهنماییهای بی چشمداشت ایشان که بسیاری از سختیها و موانع را برایم آسانتر نمودند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
فهرست مطالب
۲
مقدمه پژوهش ۲
بیان مسئله ۳
فرضیه پژوهش ۵
تعریف عمیلیاتی متغیر های پژوهش ۵
۶
گستره نظری و پیشینه پژوهش ۶
سومصرف مواد ۶
برای وابستگی به ماده ۸
مت آمفتامین ۸
اثرات مت آمفتامین روی دستگاه عصبی مرکزی ۸