فرضیه شش
عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی در شرکت فولاد امیرکبیر از اهمیت متفاوتی برخوردار هستند.
رد
فرضیه هفتم
سن نیروی انسانی، با عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شرکت فولاد امیرکبیر رابطه معناداری دارد.
رد
فرضیه هشتم
سابقه کاری نیروی انسانی، با عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شرکت فولاد امیرکبیر رابطه معناداری دارد.
رد
فرضیه نهم
وضعیت تحصیلات نیروی انسانی، با عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شرکت فولاد امیرکبیر رابطه معناداری دارد.
تأیید
فرضیه دهم
وضعیت تاهل نیروی انسانی، با عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شرکت فولاد امیرکبیر رابطه معناداری دارد.
رد
فرضیه یازدهم
جنسیت نیروی انسانی، با عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شرکت فولاد امیرکبیر رابطه معناداری دارد.
رد
فرضیه دوازدهم
نوع فعالیت نیروی انسانی، با عوامل موثر بر حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شرکت فولاد امیرکبیر رابطه معناداری دارد.
رد
پیشنهادات:
پیشنهادات کاربردی
نتایج تحقیق نشان می دهد که عواملی انگیزشی در سطح مطلوبتری نسبت به عوامل بهداشتی قرار دارند و این به معنی آن است که برنامه ریزی در جهت افزایش سطح سلامت روانی و جسمانی کارکنان خصوصاً از طریق تقویت فرهنگ و رفتار سازمانی و بهبود روابط کارکنان با یکدیگر و همچنین بهبود رابطه بین مدیران و زیردستان می تواند نقش زیادی در افزایش رضایت کارکنان و در نتیجه کاهش نرخ ترک خدمت و افزایش میل به ماندگاری در سازمان داشته باشد.
پس از سنجش میزان تأثیر متغیرهای تعدیلگر بر حفظ و نگهداشت کارکنان شرکت فولاد امیرکبیر، تنها عامل تحصیلات تأثیر معناداری بر متغیر وابسته نشان داد. از نکات قابل توجه این پژوهش انتخاب گزینه “علاقه خاص و تعهد شخصی به شرکت” توسط ۵۹٫۷ درصد از کارکنان بعنوان دلیل ماندن در سازمان می باشد. مشاهدات نشان می دهد که به دلیل سابقه بالای اکثریت کارکنان و ارتباط نزدیک آنها چه در محیط کاری و چه در روابط اجتماعی خارج از محل کار، شرکت فولاد امیر کبیر از یک سازمان صنعتی به یک خانواده صنعتی تبدیل شده که این خود می تواند بعنوان یک حسن و مزیت رقابتی برای شرکت مطرح گردد بشرط آنکه سیاستگذاری های مدیریتی در راستای تقویت و تحکیم این رابطه و همسو نمودن آن با اهداف و استراتژی های شرکت باشد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
همچنین پس از انجام مذاکرات متعدد با کارشناس شاغل و تعدادی از پرسنل سابق شرکت فولاد امیرکبیر، مشخص گردید اکثریت پرسنل منفک شده از این شرکت دارای مدارک بالای تحصیلی و سابقه بالای و تجارب مفید کاری بوده اند که به دلیل داشتن تخصص و مهارت در گرایش های کاری خود و به دلیل پرداخت حقوق و مزایای بالاتر و همچنین داشتن جذابیت حرفه ای و مقبولیت اجتماعی، جذب سایر شرکت های فعال در منطقه مانند شرکت سایپا کاشان، لوله سازی هامونایزه و … شده اند؛ که البته در شرایط فعلی به دلیل کاهش جذب نیروی انسانی توسط شرکت های مذکور و از طرفی همسان شدن تقریبی حقوق و مزایا شرکت فولاد امیرکبیر با سایر رقابای فعال در منطقه؛ شرکت های رقیب جذابیت خود را از دست داده اند و پرسنل تمایل چندانی به جذب و فعالیت در آن سازمان ها را نداشته و بیشتر تمایل دارند که شرایط کنونی سازمان بهبود بخشیده تا بتوانند در آن با آرامش خاطر بیشتری ادامه فعالیت نمایند.
جدول (۵-۳) وضعیت هر یک از عوامل فرعی در جامعه آماری مورد سنجش و پیشنهادات محقق