سطح معنا داری(sig)
سطح احتمال خطا α
نتیجه ازمون
ضریب همبستگی پیرسن
ارتباطات درون واحدی
واکنش کارکنان نسبت به تحول سازمانی
۱۰۱
.۸۲۸**
.۰۰۰
۰۵/۰
فزضیه h0 رد می شود
نتایج نشان می دهدرابطه مثبت و معناداری میان ارتباطات درون واحدی و « واکنش کارکنان نسبت به تحول سازمانی » وجود دارد . ضریب همبستگی پیرسن برابر با ۸۲۸/۰ می باشد که نشان دهنده رابطهای از نوع کاملا قوی است که با توجه به سطح معناداری که برابر با ۰۰۰/۰ می باشد و از ۰۵/۰a= کمتر است ، می توان گفت فرضیه H0 رد می شود و فرضیه اصلی تحقیق تایید می شود به عبارت دیگر رابطه مثبتی میان ارتباطات درون واحدی و واکنش کارکنان نسبت به تحول سازمانی وجود دارد
جدول شماره ۴-۲۱ : وضعیت همبستگی بین ارتباطات درون واحدی و واکنش کارکنان نسبت به تحول سازمانی
متغیر مستقل
متغیر وابسته
درجه آزادی
ضریب همبستگی پیرسن
ضریب تعیین
نتیجه نهایی
ارتباطات درون واحدی
واکنش کارکنان نسبت به تحول سازمانی
۱۰۰
.۸۲۸**
۶۸/۰
رابطه همبستگی کاملا قوی میان متغیر مستقل و وابسته وجود دارد و ۶۸% تغییرات متغیر وابسته را می توان تحت تاثیر متغیر مستقل دانست.
۴-۵ مدل نهایی تحقیق بر اساس روش تحلیل مسیر
در بخش قبل به بررسی رابطه میان متغیرها به طور جداگانه پرداخته شد . این کار از طریق محاسبه ضرایب همبستگی انجام پذیرفت . با این حال در تحلیل همبستگی ، فقط امکان بررسی رابطه مستقیم هر یک از متغیر های مستقل بر متغیر وابسته امکان پذیر بود. در این بخش ( یعنی تحلیل مسیر) ، امکان شناسایی تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته فراهم می شود.
همچنین با بهره گرفتن از تحلیل مسیر ، امکان ارائه مدل های مفهومی و بررسی تاثیرات مجموعه ای از متغیرها بر متغیرهای دیگر ، میسر شده است. حال در این بخش ، به مراحل ارائه مدل نهایی تحقیق بر مبنای روش تحلیل مسیر پرداخته می شود.
در این تحقیق ، ۲ متغیر وجود دارند که در روابط بین متغیری ،حداقل یکبار نقش متغیر وابسته را ایفا می کنند.این دومتغیر عبارتند از :
- واکنش احساسی نسبت به تحول
- واکنش رفتاری نسبت به تحول
در این بخش لازم است ابتدا به محاسبه ضرایب بتا ، به ازای هر یک از متغیرهای فوق ، پرداخته شود . بنابراین ، به ترتیب به محاسبه این ضرایب می پردازیم. ابتدا ضرایب بتا به ازای متغیر وابسته واکنش احساسی محاسبه می شود.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول شماره ۴-۲۲ : محاسبه ضرایب بتا در تحلیل مسیر برای متغیر واکنش احساسی