Sig
۲۸/۰
۰۰۰/۰
۰۱/۰
۸۴/۰
۵۹/۰
۵۰/۰
۵۹/۰
۰۰۰/۰
۰۰۰/۰
همانطور که در جدول (۴-۱۰) آمده است فقط بین سلامت روان و خودتنظیمی با مقدار همبستگی (۲۵/۰ =r)، بین سلامت روان و خودانگیزی با مقدار همبستگی (۱۶/۰ =r)، بین سلامت روان و انعطاف پذیری با مقدار همبستگی(۳۸/۰ =r) و بین سلامت روان و حل مسئله با مقدار همبستگی(۴۲/۰ =r).در سطح اطمینان ۹۹ درصد رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد(۰۱/۰P<). اما بین سلامت روان و مؤلفه خودآگاهی با مقدار همبستگی (۰۷/۰- =r)، بین سلامت روان و همدلی با مقدار همبستگی (۰۱/۰ =r)، بین سلامت روان و مهارتهای اجتماعی با مقدار همبستگی(۰۳/۰ =r)، بین سلامت روان و روابط بین فردی با مقدار همبستگی(۰۴/۰ =r)، بین سلامت روان و واقعگرایی با مقدار همبستگی(۰۳/۰- =r) در سطح اطمینان ۹۹ درصد رابطه معناداری وجود ندارد.(۰۵/۰P>). نتایج رگرسیون خطی نشان می دهد که فقط مولفه های خود تنظیمی با مقدار R2 تعدیل شده(۱۴۱/۰)، خودانگیزی با مقدار R2 تعدیل شده (۰۲۲/۰)، انعطاف پذیری با مقدار R2 تعدیل شده (۰۵۹/۰) و حل مسئله با مقدار R2 تعدیل شده (۰۳۹/۰) می توانند سلامت روان را پیش بینی کنند.
فرضیه ششم: بین رضایت شغلی وابعاد سلامت روان بهورزان شاغل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رابطه وجود دارد.
برای تحلیل این فرضیه نیز از آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی استفاده شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول۴-۱۱: نتایج آمار توصیفی ابعاد سلامت روان
ابعاد سلامت روان
میانگین
انحراف معیار
جسمانی
۷۳/۶
۲۳/۱
اضطراب
۹۷/۵
۳۶/۲
عملکرد اجتماعی
۶۵/۶
۷۸/۱
افسردگی
۰۳/۵
۰۴/۱
یافته های جدول ۴-۱۱ در زمینه آمار توصیفی ابعاد سلامت روان بیانگر این است که بهورزان در بعد جسمانی به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۷۳/۶ و ۲۳/۱)، بعد اضطراب به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۹۷/۵ و ۳۶/۲)، بعد عملکرد اجتماعی به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۶۵/۶ و ۷۸/۱) و بعد افسردگی به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۰۳/۵ و ۰۴/۱)، می باشند.
جدول۴-۱۲: نتایج ضریب همبستگی پیرسون بین رضایت شغلی و ابعاد سلامت روان
ابعاد
جسمانی
اضطراب
عملکرد اجتماعی
افسردگی