مقدار آماره ی Z کولموگروف – اسمیرنوف
۴۷۲/۰
۷۹۱/۰
۱۵۴/۱
مقدار Sig (دو دامنه)
۹۷۹/۰
۵۵۹/۰
۱۳۹/۰
۴-۳ بررسی فرضیه ی اصلی (آزمون رگرسیون چندگانه)
۴-۳-۱ فرضیه ی اصلی: بین اعتماد سازمانی و عدالت سازمانی با بهره وری نیروی انسانی کارکنان بیمارستان فاطمیه ی شاهرود رابطه معناداری وجود دارد.
تحلیل رگرسیون این امکان را برای پژوهشگر فراهم می کند تا تغییرات متغیر وابسته را از طریق متغیرهای مستقل پیش بینی و سهم هر یک از متغیرهای مستقل را در تبیین متغیر وابسته تعیین کند. در این پژوهش برای بررسی فرضیه ی اصلی پژوهش، از رگرسیون چندگانه استفاده شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در اینجا، عدالت سازمانی و اعتماد سازمانی به عنوان متغیرهای مستقل و بهره وری نیروی انسانی به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده اند. جدول (۴-۷)، متغیرهای مستقل وارد شده، متغیرهای حذف شده و روش مورد استفاده در تعیین رگرسیون را نشان می دهد.
همانطور که این جدول نشان می دهد به منظور برآورد معادله ی خط پیش بینی (رگرسیون) برای پیش بینی بهره وری نیروی انسانی بر اساس متغیرهای اعتماد سازمانی و عدالت سازمانی از مدل رگرسیون به شیوه ی گام به گام (Stepwise) استفاده گردیده است، و در دو گام نتایج پیگیری شده است. در گام اول (مدل ۱) متغیر اعتماد سازمانی وارد معادله شده و در گام دوم (مدل ۲) متغیر عدالت سازمانی در معادله ی پیش بینی وارد شده است.
جدول(۴-۷). نتایج متغیرهای وارد شده و حذف شده در مدل رگرسیون چند گانه (منبع: داده های پژوهش)
مدل
متغیرهای وارد شده (ورودی)
متغیرهای
حذف شده (خروجی)
روش
۱
اعتماد سازمانی
ـ
Stepwise (Criteria: Probability-of-F-to-enter <= .050, Probability-of-F-to-remove >= .100).
۲
عدالت سازمانی
ـ
Stepwise (Criteria: Probability-of-F-to-enter <= .050, Probability-of-F-to-remove >= .100).
همچنین نتایج تحلیل رگرسیون گام به گام (Stepwise) اعتماد سازمانی و عدالت سازمانی با بهره وری نیروی انسانی در جدول (۴-۸) ارائه شده است. چنانکه در این جدول مشاهده می شود، طی دو گام، اعتماد سازمانی و عدالت سازمانی، قادر به پیش بینی بهره وری نیروی انسانی بوده اند.که در ادامه به آن خواهیم پرداخت:
جدول(۴-۸). نتایج ضرایب همبستگی چندگانه در مدل رگرسیون (منبع : داده های پژوهش)