(T = 30°C، (shaking rate = 250 rpm………………………………………………………………………….86
شکل ۳- ۲۶- تاثیر شدت هم زدن بر روی رشد سلولی تولید بیوپلیمردر شرایط فرایند بیولوژیکی
(T = 30°C،(seed age =18 …………………………………………………………………………………………….86
شکل ۳- ۲۷- تاثیر دما بر روی رشد سلولی تولید بیوپلیمردر شرایط فرایند بیولوژیکی
(shaking rate = 250 rpm ،(seed age =18 ………………………………………………………………….87
شکل ۳-۲۸- بیوپلیمر تولیدشده(PHB) ومیزان رشد سلولی به ازای مصرف گلوکز به عنوان سوبسترا……۸۸
عنوان صفحه
شکل ۳- ۲۹- بیوپلیمر تولیدشده(PHB) ومیزان رشد سلولی به ازای مصرف فروکتوز به عنوان سوبسترا….۸۹
شکل ۳- ۳۰- بیوپلیمر تولیدشده(PHB) ومیزان رشد سلولی به ازای مصرف آب پنیر به عنوان سوبسترا …۹۰
شکل ۳-۳۱- برازش مدل سینتیکی مونود در فرایند تولید پلی هیدروکسی بوتیرات ……………………………..۹۴
شکل ۳- ۳۲- برازش مدل مالتوس بر روی داده های آزمایشگاهی حاصل از فرایند تولید بیوپلیمر
توسط ……………………………………………………………………………………………………………..۹۴C. necator
شکل ۳-۳۳ – تولید جرم سلولی وپلی هیدروکسی بوتیرات توسط C.necator در فرایند غیر پیوسته…….۹۶
شکل ۳-۳۴ – اندازه گیری میزان اکسیژن انتقال یافته به محیط کشت بیوراکتور توسط روش دینامیک……۹۷
شکل ۳-۳۵ – فرایند نیمه پیوسته تولید پلی هیدروکسی بوتیرات با خوراک دهی ثابت گلوکز ونیتروژن…۹۸
شکل ۳-۳۶ – فرایند نیمه پیوسته تولید پلی هیدروکسی بوتیرات با خوراک متغیر گلوکز ونیتروژن………۱۰۰
شکل ۳-۳۷- طیف FT- IR از نمونه پلی هیدروکسی بوتیرات/هیدروکسی والرات تولید………………….۱۰۵
شکل ۳-۳۸- طیف FT- IR از نمونه استاندارد تهیه شده پلی هیدروکسی بوتیرات/هیدروکسی والرات..۱۰۶
شکل ۳-۳۹- طیف ۱HNMR حاصل از کوپلیمر پلی هیدروکسی بوتیرات/ هیدروکسی والرات……….۱۰۷
شکل ۳-۴۰- طیف ۱۳CNMR حاصل از کوپلیمر پلی هیدروکسی بوتیرات/ هیدروکسی والرات……..۱۰۸
شکل ۳- ۴۱- تصویر SEM از سطح فیلم پلی هیدروکسی بوتیرات/ هیدروکسی والرات……………….۱۰۹
شکل ۳-۴۲- تصویر SEM از سطح فیلم پلی هیدروکسی بوتیرات هیدروکسی والرات/
هیدروکسی اپتایت ……………………………………………………………………………………………………………..۱۱۰
شکل ۳-۴۳- تصویر SEM از سطح فیلم پلی هیدروکسی بوتیرات هیدروکسی والرات/
هیدروکسی اپتایت تحت اواتراسونیک……………………………………………………………………………………۱۱۱
عنوان صفحه
شکل پ-۱- منحنی کالیبراسیون وزن خشک سلولی باکتری C. necator………………………………………129
شکل پ-۲- منحنی کالیبراسیون وزن خشک سلولی باکتری Hydrogenophaga pseudoflava….129
شکل پ-۳- منحنی کالیبراسیون وزن خشک سلولی باکتری Azotobacter beijerinckii…………….130
شکل پ-۴- منحنی کالیبراسیون وزن خشک سلولی باکتری Azohydromonas lata …………………130
شکل پ-۵- منحنی کالیبراسیون گلوکز……………………………………………………………………………………..۱۳۱
شکل پ-۶- منحنی کالیبراسیون فروکتوز……………………………………………………………………………………۱۳۱
شکل پ- ۷- منحنی کالیبراسیون لاکتوز…………………………………………………………………………..۱۳۲
شکل پ-۸- منحنی کالیبراسیون ۳- متیلهیدروکسیبوتیرات، ۳-متیلهیدروکسیوالرات و
۳-متیل هیدروکسیهگزانوات………………………………………………………………………………………………….۱۳۲
شکل پ ۹- نمودار کروماتوگرام GC برای استاندارد ppm 200 ………………………………………………….۱۳۳
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
شکل پ ۱۰- نمودار کروماتوگرام GC برای استاندارد ppm 400 ………………………………………………..۱۳۴
شکل پ ۱۱- نمودار کروماتوگرام GC برای استاندارد ppm 600 ………………………………………………..۱۳۵
شکل پ ۱۲- نمودار کروماتوگرام GC برای استاندارد ppm 800 ………………………………………………..۱۳۶
شکل پ ۱۳- نمودار کروماتوگرام GC برای استاندارد ppm 1000 ………………………………………………۱۳۷
شکل پ ۱۴- طیف حاصل از FT-IR بیوپلیمر پلی هیدروکسی بوتیرات/هیدروکسی والرات…………….۱۳۸
شکل پ ۱۵- طیف C NMR کوپلیمر( پلی ۳- هیدروکسی بوتیرات/ ۴- هیدروکسی بوتیرات)
به دست آمده از فرایند رشدC. necator بر روی روغن نخل…………………………………………………….۱۳۹
شکل پ ۱۶- طیف C NMR بیوپلیمر( پلی هیدروکسی بوتیرات به دست آمده از فرایند رشد
-
- necatorبر روی سوبستراهای کیک سویا و مخلوط کیک سویا و ملاس………………………………۱۴۰
شکل پ ۱۷. طیفهایC NMR وH NMR کوپلیمرPHBV به دست آمده از مخمر نوترکیب……..۱۴۰
شکل پ ۱۸ . طیف H NMR بیوپلیمر( پلی هیدروکسی بوتیرات به دست آمده از فرایند رشد
E.coli T.V.N. ………………………………………………………………………………………………………………141
شکل پ ۱۹. طیف H NMR کوپلیمر PHBV به دست آمده از Comamonas sp. EB172 …..141
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ۱-۱- برخی از باکتریهای مورد استفاده در تولید پلیهیدروکسیآلکانواتها……………………………..۹
جدول ۱-۲- میکروارگانیسمها و منابع مورد استفاده در تولید کوپلیمر هیدروکسیبوتیرات – والرات……..۱۳
جدول۱-۳- مقایسه برخی از خواص فیزیکی پلیمرهای تولیدی……………………………………………………….۱۹
جدول ۱-۴- برخی از میکروارگانیسمهای جداسازی شده جهت تجزیه PHAs………………………………2
1