معادله انرژی برای به دست آوردن پروفیل دما داخل هسته بخار بهصورت زیر است]۱۳[:
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
(۲-۳۶)
این معادله مشابه معادله (۲-۳۱) است با این تفاوت که عبارت چشمه برای تبخیر و چگالش و تخلخل فتیله حذفشده است. در این معادله دمای بخار و هدایت بخار هستند]۱۴[.
- صفحات ساندویچی لانهزنبوری
صفحات لانهزنبوری یا ساندویچی برای طراحی و ساخت سیستمهای حملونقل سبک مانند ماهوارهها که جرم یکی از عوامل بسیار مهم است، به کار میرود. کاهش وزن دلیل اصلی استفاده از صفحات ساندویچی لانهزنبوری است. استفاده از این صفحات موجب کاهش وزن میشود، درحالیکه سختی را افزایش میدهند. صفحات لانهزنبوری شامل سه قسمت است: دو صفحه رویه و هسته لانهزنبوری که البته توسط یک ماده چسبنده به هم متصل شدهاند. صفحات رویه معمولاً از جنس آلیاژهای آلومینیوم، فولاد، تیتانیوم و کامپوزیت است. هستهها معمولاً دارای اشکال و اجناس متفاوتی هستند که در ساختار ساندویچی به کار میروند. در بین آنها هسته لانهزنبوری شامل ورقهای نازکی بهصورت سلولهای ششضلعی عمود بر صفحه رویه که به هم مرتبط هستند، معروفترین است. هسته مقاومت نرمال ساختار و صفحات رویه مقاومت کششی را فراهم میکند. این ترکیب، بارگذاری زیادی را علیرغم جرم کم موجب میسازد. باوجوداین ویژگیها هدایت گرمایی در صفحات لانهزنبوری ناکافی است]۴۱[.
- ساختارهای لانهزنبوری
در ساختارهای ساندویچی، صفحات در ضخامت و جنس یکسان هستند و در برابر بارهای صفحهای و خمشی مقاوم هستند. این ساختارها، ساختارهای ساندویچی متقارن نامیده میشوند. اگرچه در برخی از موارد خاص صفحات، در ضخامت یا جنس به دلیل شرایط بارگذاری و محیطی تغییر میکنند. این نوع ساختارها، ساندویچی نامتقارن نامیده میشود. بهطورکلی ساختارهای ساندویچی متقارن هستند، تنوع ساختارهای ساندویچی به شکل هسته بستگی دارد. هسته ساختارهای ساندویچی در کاربردهای فضایی معمولاً از جنس آلومینیوم هستند. هسته ساختارهای ساندویچی به چهار دسته تقسیم میشوند: فوم یا هسته جامد، هسته شبکهای، هسته خوشهای و هسته لانهزنبوری در شکل (۲-۴) نمای گسترده هسته لانهزنبوری ساختار ساندویچی نشان داده شده است]۴۱[.
شکل ۲‑۴ نمایی از صفحه ساندویچی با هسته لانهزنبوری ]۴۱[
- هسته لانهزنبوری
هدف هسته افزایش سختی خمشی است. همانطور که در شکل (۲-۵) نشان داده شده است، هسته لانهزنبوری دارای چگالی کم برای افزایش بسیار کم جرم کل ساختار ساندویچی است. هسته باید بهگونهای باشد تا از جدا شدن صفحات رویه جلوگیری کند]۴۱[.
شکل ۲‑۵ هسته لانهزنبوری