فرضیه ۲: بین سهامداران نهادی و شاخص حاکمیت شرکتی رابطه معناداری وجود دارد.
۹۲۵/۰
۰۷۹/۰-
۷۱/۳
۹۶۲/۰
تائید
رد
فرضیه۳: بین سهامداران نهادی و ریسک شرکت رابطه معناداری وجود دارد.
۱۴۷/۰
۱۴۲/۰-
۱۴/۱
۵۵/۱-
رد
رد
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
۵-۱)مقدمه
در فصل های گذشته مبانی نظری، روش شناسی تحقیق و مدل تحقیق، نحوه آزمون فرضیه ها، تجزیه و تحلیل اطلاعات و یافته های تحقیق ارائه گردید. در این فصل، ضمن اشاره به چارچوب آزمون فرضیه ها و تجزیه و تحلیل اطلاعات نسبت به جمع بندی مباحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادهای کاربردی و همچنین پیشنهادهایی برای تحقیق های آتی اقدام می شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۵-۲) نتیجه گیری
در این قسمت ابتدا نتایج آمار توصیفی و سپس نتایج آمار استنباطی ارائه می گردد.
۵-۲-۱) توصیف متغیرهای تحقیق
نتایج به دست آمده از مشاهدات متغیرهای ۸۱ شرکت مورد بررسی در سال های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ نشان دهنده این است که روند فروش در سه سال گذشته دارای بیشترین میانگین با عدد ۵٫۹۱ و حاکمیت شرکتی دارای کمترین میانگین با عدد ۰٫۵۱ می باشد، همچنین ریسک دارای میانگین ۰٫۶۲، سهامداران نهادی دارای میانگین ۰٫۵۷ ، ترکیب دارایی های شرکت دارای میانگین ۰٫۷۷ و سود تقسیمی نیز دارای میانگین ۳٫۵۵ است. واریانس محاسبه شده گویای این مطلب است که روند فروش در سه سال گذشته ، دارای بیشترین واریانس با عدد ۵٫۹۲ و همچنین ترکیب دارایی های شرکت دارای کمترین مقدار واریانس با عدد ۰٫۰۲۲ بوده است. بهترین شاخص پراکندگی که مورد استفاده قرار می گیرد شاخص انحراف معیار است که از جذر واریانس حاصل می شود، با توجه به شاخص انحراف معیار برای متغیرهای این تحقیق ملاحظه می شود که ریسک به اندازه ۰٫۸۵ واحد، شاخص حاکمیت شرکتی به اندازه ۰٫۲۲ واحد، سهامداران نهادی به اندازه ۰٫۲۴ واحد، روند فروش در سه سال گذشته به اندازه ۲٫۴۳ واحد، سود تقسیمی به اندازه ۲٫۳۲ واحد و ترکیب دارایی های شرکت به اندازه ۰٫۱۴ واحد پراکندگی دارند. همچنین مشاهده می گردد چولگی و کشیدگی متغیرها نزدیک به صفر و بازه بین (۲-و۲) است که حاکی از نرمال بودن توزیع دارد.(کشیدگی و چولگی توزیع نرمال صفر است) که شاخص حاکمیت شرکتی با عدد ۱٫۰۱۶ دارای بیشترین چولگی و ترکیب دارایی ها با عدد ۱٫۲۶۰- دارای کمترین چولگی است. همچنین ترکیب دارایی ها با عدد ۱٫۵۰۱ دارای بیشترین کشیدگی و روند فروش در سه سال گذشته با عدد ۱٫۳۴۰- دارای کمترین کشیدگی می باشد. در جدول (۵-۱) نتایج آمار توصیفی نشان داده شده است.
جدول ۵-۱) نتایج آمار توصیفی
متغیرها
میانگین
انحراف معیار
واریانس
چولگی
کشیدگی
SALESGR
۵٫۹۰۸۷۴
۲۴۳۳۵٫۴۱۰۶۸
۵٫۹۲۲۸
.۰۹۰
-۱٫۳۴۰
RISK(B)
.۰۶۲۳
.۸۴۵۰۱
.۷۱۴
-.۵۵۲