۳
کرایزنر۱
کارآفرینی بر بهره برداری از فرصتهای کشف نشده تأکید دارد.
۴
پیتر دراکر
کارآفرینی بهره برداری از فرصتها برای ایجاد تغییر است کارآفرین همواره به دنبال تغییر، پاسخ دان به آن و بهره برداری از آن به عنوان یک فرصت است.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۵
تیمونز۲
کارآفرینی خلق چیزی ارزشمند از هیچ است.
۶
استیونسون۳
کارآفرینی عبارتاست از پیگیری فرصتها بدون توجه به منابعی که در کنترل اند.
ردیف
صاحبنظران کارافرینی
تعریف کارآفرینی و کارآفرین
۷
پارستون۱
کارآفرینی رفتاری مدیریتی است که فراتر از ظرفیت های افراد به طور دائم از فرصتها برای دستیابی به نتایج، بهره برداری میکند.
۸
تامپسون۲
کارآفرینی موقعیت یابی و بهرهب رداری از فرصتهاست.
۹
استونر۳
کارآفرین کسی است که کسبوکار مخاطره آمیز جدید و سازمان جدیدی را بنیان گذاری می کند.
۱۰
احمدپور و مقیمی
کارآفرین، فردی است که دارای ایده و فکر جدیدی میباشد و با بسیج منابع از طریق فرایند ایجاد یک کسب وکار(کسب وکار الکترونیکی یا اینترنتی، کسب وکار خانگی و غیره) که توأم با مخاطره ی مالی و اجتماعی است، محصول و خدمت جدیدی به بازار عرضه می کند.
۲-۲-۳ دیدگاه های مختلف نسبت به کارآفرینی
در سیر تبیین مفهوم کارآفرینی، ویژگی ها، کارکردها و فعالیت های متنوعی به فرد کارآفرین نسبت داده میشود. کارآفرینی در بطن تئوریهای اقتصادی تبلور یافت و از قرن نوزدهم تا دهه ی ۱۹۶۰ تنها اندیشمندان اقتصادی به آن می پرداختند که بعداز آن همراه با گرایشهای تحلیلهای اقتصادی به استفاده از شیوه های آماری و ریاضی، عملا از تئوری های اقتصادی حذف گردید.
۲-۲-۳-۱دیدگاههای اقتصادی کارآفرینی
کارآفرین و کارآفرینی اولین بار مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت و تمامی مکاتب اقتصادی از قرن شانزدهم میلادی تاکنون به نحوی کارآفرینی را در نظریه های اقتصادی خود تشریح نموده اند (احمدپور،۱۳۸۴،۵). در مسیر تبیین مفهوم کارآفرینی با نسبت دادن ویژگی ها، کارکردها و فعالیتهای متنوعی به فرد کارآفرین مواجه میشویم. بارتو نقش و کارکرد کارآفرینان را در مطالعات خود با عنوان “بررسی نقش کارآفرینی در تئوری اقتصادی” مورد توجه قرار داد. در این تئوریها شش عامل مشترک کارکردی با نقش های اصلی را میتوان یافت که به کارآفرینان نسبت داده شده است که با نقش های اصلی کارآفرینان در تئوریهای اقتصادی در جدول ۲-۱-۳ خلاصه شده است.