۵-۴-۲-۷ نتیجه گیری بعد کیفیت
براساس نتایج بدست آمده از خروجی داده های نرم افزارمقدار عدد معنا داری کمتر از ۵% است و مقادیر حد بالا و پایین هردو منفی هستند بنا بر این فرض H0بر اساس امتیازات داده شده به بعد کیفیت رد نمی شود و با عنایت به عدد معناداری و حد بالا و پایین و میانگین حاصله در این تحقیق میتوان ادعا کرد در سطح اطمینان ۹۵%، میانگین بعد کیفیت کمتر از حدمتوسط است
با توجه به تجربه امارات متحده عربی که در فصل دوم ارائه شد بر اساس گزارش منتشر شده توسط وزارت ارتباطات امارات در خصوص آمادگی الکترونیکی، امارات به عنوان یکی از کشورهای پیشرو عربی در خصوص دولت الکترنیک محسوب شده و رتبه ۴۹ را در بین کشورهای جهان در خصوص بلوغ و توسعه دولت الکترونیکی دارد. شاید این مسئله به رتبه خوب این کشور در خصوص زیرساخت های ارتباطی نیز نامرتبط نباشد که در سال ۲۰۱۰ رتبه ۲۵ را در دنیا به خود اختصاص داده است.و کیفیت زیرساختهای فنی را ارتقا بخشیده است (مدیانیوز[۵۵]، ۲۰۱۴).
نظر خبرگان و متخصصین حوزه فناوری اطلاعات در دستگاه های موردتحقیق در استان مرکزی آمادگی لازم برای اجرای استعلام الکترونیکی از نظر نظارت بر عملکرد پیمانکاران و ارزیابی نوبه ای گروه های مجری برابرجزء ۱ قسمت (ج) بندالف ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه فراهم نشده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۵-۴-۲-۸ وضعیت کلی استعلام الکترونیکی در دستگاه های دولتی استان مرکزی
طبق نتایج حاصل از خروجی نرم افزار،جداول بالا، میزان عددمعناداری که و اینکه حد بالا و پایین هردو منفی هستند. بنابراین فرض H0 رد نمی شود و میتوان ادعا کرد درسطح اطمینان ۹۵% کلیه ابعاد کمتر از متوسط است و امکان اجرای استعلام الکترونیکی بین دستگاه های دولتی استان مرکزی برابرجزء ۱ قسمت (ج) بندالف ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه با وضع موجود و براساس نظر خبرگانی که به پرسشنامه پاسخ داده اند، وجود ندارد.
۵-۴-۳ رتبه بندی ابعاد تحقیق و شاخصهای هر یک از ابعاد براساس آزمون فریدمن
با توجه به رتبه بندی ابعاد اصلی تحقیق توسط نرم افزار و سطح معنی داری که نشان دهنده عدد ۰۰۲/۰ میباشد و از سطح خطای ۵%کمتر است واینکه کمترین رتبه میانگین را بعد کیفیت برابر ۱۹/۳ و بیشترین رتبه میانگین را ابعادفنی تکنولوژیکی و حقوقی – قانونی با میانگین ۳۹/۴ احراز نموده اند لذا درسطح اطمینان ۹۵ % فرض صفرتایید نمیشود یعنی بین ابعاد اصلی تحقیق بایکدیگر تفاوت معنیداری وجود دارد.
جدول ۵-۱ رتبه بندی ابعاد باآزمون فریدمن
ابعاد موردبررسی میانگین رتبه بعد اقتصادی ۳/۷۵ بعدمنابع انسانی ۳/۷۲ بعدفنی تکنولوژیکی ۴/۳۹ بعدزمان ۴/۲۶ بعدحقوقی -قانونی ۴/۳۹ بعدعملیانی ۴/۲۹
بعدکیفیت
۳/۱۹