کل پرسشنامه
۸۵۴/۰
۳-۸ روش جمع آوری داده ها
با توجه به تعداد جامعه آماری که محدود می باشد(۴۰ نفر)؛ محقق شخصا با مراجعه مستقیم به هر یک از کارکنان و ملاقات حضوری با آنها و ارائه توضیحات تکمیلی نسبت به توزیع پرسشنامه ها اقدام نمود و با توجه به پیگیریهای متعدد و مستمر، نهایتا بعد از گذشت یک ماه نسبت به جمع آوری پرسشنامه های تکمیل شده اقدام گردید.
۳-۹روش تجزیه وتحلیل داده ها
روش تحلیل داده های این پژوهش به دو روش آمار توصیفی و آمار استنباطی انجام گرفت. در قسمت آماری توصیفی جداول و نمودارهای فراوانی و درصد فراوانی، هیستوگرام با نمایش توزیع فراوانی برای متغیرها، نمودار توزیع نرمال در نمایش توزیع متغیرها نمودار جعبهای در قسمت نمایش نحوه توزیع یک متغیر استفاده شد. همچنین در قسمت آماری استنباطی از آزمونهای پیرسون و کولموگرف استفاده شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل چهارم
“تجزیه و تحلیل داده ها”
“
۴-۱- مقدمه
پژوهشگر پس از اینکه روش پژوهش خود را مشخص کرد و با بهره گرفتن از ابزارهای مناسب، داده های مورد نیاز را برای آزمون فرضیه های خود جمع آوری کرد، اکنون نوبت آن است که با
بهره گیری از تکنیک های مناسب آماری که با روش پژوهش و نوع متغیرها سازگاری دارد، داده های جمع آوری شده را دسته بندی و تجزیه و تحلیل نماید و در نهایت فرضیه هایی را که تا این مرحله او را در تحقیق هدایت کرده اند، در بوته آزمون قرار دهد و تکلیف آنها را روشن کند و سرانجام بتواند پاسخی برای پرسش تحقیق بیابد(خاکی،۱۳۸۴ :۳۰۳).
در این فصل داده های جمع آوری شده به کمک روش های آماری تبدیل به اطلاعات شده و فرضیات تدوین شده با بهره گرفتن از نرم افزارهای کامپیوتری نظیر SPSS مورد آزمون قرار گرفته اند تا صحت فرضیات، روابط میان متغیرها و سطح معنی دار بودن آنها مشخص گردد.
در بخش اول، اطلاعات مربوط به مشخصات عمومی پاسخ دهندگان لحاظ جنسیت، سابقه کار و مدرک تحصیلی آنها با بهره گرفتن از جدول توزیع فراوانی توصیف گردیده که نتایج حاصل به شکل جداول توزیع فراوانی و نمودار نشان داده شده است. در قسمت بعد با بهره گرفتن از آزمون استنباطی ضریب همبستگی و رگرسیون خطی اقدام به آزمون صحت فرضیه های تحقیق نموده ایم.
۴-۲- تجزیه و تحلیل توصیفی داده ها
در تجزیه و تحلیل توصیفی، محقق ابتدا داده های جمع آوری شده را با تهیه و تنظیم جدول توزیع فراوانی خلاصه میکند و سپس به کمک نمودار آنها را نمایش میدهد و سرانجام با بهره گرفتن از سایر شاخصهای آمار توصیفی آنها را خلاصه میکند. در این تجزیه و تحلیل، محقق داده های جمعیت شناختی جمع آوری شده از نمونه آماری را با بهره گرفتن از جداول توزیع فراوانی، نمودارهای آماری و ابزارهای تجزیه و تحلیل توصیفی مناسب، بررسی میکند(حسن زاده،۱۳۹۰: ۲۷۵).
۴-۲-۱- تجزیه و تحلیل داده های مربوط به دموگرافی پاسخ دهندگان
در این بخش، آمار جمعیتی نمونه مورد مطالعه از لحاظ جنسیت، سن، میزان تحصیلات با بهره گرفتن از جدول (۴-۱) توزیع فراوانی توصیف گردیده است :
جدول (۴-۱): ویژگی های دموگرافی نمونه آماری
ویژگی
فراوانی
جنسیت
مرد
۳۰
زن
۱۰
سابقه خدمت
<30
۱۵
۳۰-۴۰
۲۲
>40