**۶۰/۰
**۶۴/۰
**۶۴/۰
**۵۰/۰
**۵۷/۰
**۵۹/۰
**۶۲/۰
**۳۵/۰
**۰۰/۱
** معناداری در سطح اطمینان ۹۹ درصد. * معناداری در سطح اطمینان ۹۵ درصد میباشند
با توجه به نتایج بدست آمده، تقریباً تمامی متغیرهای تحقیق در سطح اطمینان ۹۹ درصد رابطه معنی داری با هم دارند.
نمودار ۵-۴ و ۶-۴ مدلهای فرعی تحقیق را در حالت تخمین و معنیداری بارهای عاملی و ضرایب مسیر و نمودارهای ۷-۴ و ۸-۴ مدل های اصلی تحقیق را در حالت تخمین و معنیداری بارهای عاملی و ضرایب مسیر نشان میدهد. با توجه به این مدلها میتوان بارهای عاملی و ضرایب مسیر را برآورد و سپس آزمون نمود. ضرایب موجود در این نمودارها به دو دسته تقسیم میشوند. دستهی اول روابط بین متغیرهای پنهان (بیضی) و متغیرهای آشکار (مستطیل) میباشند، که این معادلات را اصطلاحاً بارهای عاملی گویند. و دستهی دوم روابط بین متغیرهای پنهان و پنهان هستند که تحت عنوان معادلات ساختاری نام برده میشوند و برای آزمون فرضیات استفاده میشوند. تمامی ضرایب با بهره گرفتن از آماره t آزمون میگردند. با توجه به بارهای عاملی میتوان گفت سهم کدام متغیر در اندازه گیری سازه مربوطه بیشتر است و سهم کدام متغیر کمتر. به بیان دیگر شاخصی که بار عاملی بزرگتری داشته باشد، سهم بیشتری در اندازه گیری سازه مربوطه دارد و شاخصی که بار عاملی کمتری داشته باشد، سهم کمتری دارد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۴-۴٫ تحلیل مدل اندازه گیری[۱۵۸] (تحلیل عاملی تأییدی)
به منظور تحلیل ساختار درونی پرسشنامه و کشف عوامل تشکیل دهنده هر سازه یا متغیر پنهان، از ابزار تحلیل عاملی تأییدی استفاده میشود. نتایج تحلیل عاملی تأییدی سازه های تحقیق در جدول ۶-۴ خلاصه شدهاند. بارهای عاملی[۱۵۹] مربوط به سازه های تحقیق همگی در سطح اطمینان ۹۹ درصد معنادار شدهاند. بنابراین سازههای مورد مطالعه از جهت روایی دارای اعتبار بالایی هستند. به کمک بار عاملی میتوان گفت کدام شاخص در اندازه گیری سازه خود سهم بیشتری دارد.
جدول ۶-۴: بارهای عاملی سازههای تحقیق
متغیر
دسترسی
سهولت
امنیت
حمایت از مشتری
طراحی وب
محتوای وب
سرعت
کارمزد
رضایت
دهان به دهان
قصد استفاده مجدد
۱.دسترسی
Q1
Q2
۸۹/۰**
۸۵/۰**